das parfume

hepsi geri geldi. tek tek gördüm alayını. sanki hiç bir şey olmamış gibi. kaskayla evde bira içmek, keremle modaya çöp kutusuna gidip rüzgar altında "ne süper hayvanız lan biz" konulu saptamalarda bulunmak, mertle kaldığımız yerden ayılığa devam edip sekiz kişilik yekpare yemek masaları kaldırmak, mert ve pirizle burger'a gidip devamında evde saçmalamak ve bunlara deli gibi gülmek, ice'la güreş yapmayıp şimdilik "n'aber aslan parçası, kamyon gibisin maşallah" diye yeryüzünün en şirin ve devasa köpeğine sarılmak. sanki hiç ara vermedik, hiç durmadık gibi kaldığımız yerden devam etmek. seviyorum lan bu adamları. valla.
*
bir de özlemişim çok. resmen kokularını bile özlemişim. içimdeki yabani hayvan bile anladı artık döndüklerini. bu güzel bir şey.
*
hala özlüyorum ama, bilmediğim, aslında var olup olmadığına bile emin olmadığım bir kokuyu. sanırım ölene kadar özlemekle geçecek bu zaman, ve her yerde biraz melankoli, biraz "o" olacak. kaldığımız yerden devam edene kadar, [Come Out, Come Out, Wherever You Are!]

6 Sapan Eklenmiş Bu Saçmaya:

91 dedi ki...

not düşeyim, feykencil hanımcıım, gözünüz aydın :)

efsa dedi ki...

OOOO canım hayırlı olsun hoşgelmişler, çok hoş gelmişler.
demek ondan yoksunnn...

cer dedi ki...

gözünüz aydın monsieur 91... yeniden dostlarla birlikte olmak güzeldir :)

91 dedi ki...

özlendiğinizi belirtmeme gerek yoktur umarım mademoiselle. teşekkür ederim iyi dileklerinize.

Damlo dedi ki...

başlık büyüledi beni :)

91 dedi ki...

güzel kitaptı be :)